Profile

Join date: Nov 8, 2022

About


bitcoin360 til rådighed


Tænker, at hvis du rammer den rigtige coin I crypto fra start, så tjener du flere % end en etableret aktie eller btc.

 Cool, jeg har smidt dig en besked

Prognoser, der kommer ud af sektoren, siger, at bitcoin-minedriftens sværhedsgrad forventes at tilpasse sig pr. 12 % i næste uge. Hvis dette sker, vil det være den hidtil højeste sværhedsgrad for år 2022, men en række faktorer gør dette til et muligt udfald.

 Tak for at du trækker dig.Du er et fjols, og har aldrig brudt mig om din måde, at være mistænksom på uden at have noget som helst fakta at hænge tingene op på.Det har jeg selv mærket, og jeg vil - til enhver tid - betragte dig som et skidt undermenneske med dårlige menneskelige egenskaber.Du bliver ikke savnet herfra - fjols

Det korte svar er; nej. Det virker ikke til, at Bitcoin 360 Ai er svindel. Vi nåede i hvert fald ikke at opleve det, mens vi handlede på deres handelsplatform. Men det kan være svært at vide, om det vil være det samme på langt sigt. Men vi håber altid på, at der er en ny god handelsrobot, som man kan benytte.

Junior skrev:

Jeg kunne godt forestille mig, at det blev en succes, når de fra start har fået lovgivningen med sig.

hostrup skrev:

 dunning kruger - lolDu er klar over at intet i noget som helst jeg har skrevet i denne tråd handler om mine evner ?

rickrick skrev:I'll take the bait denne ene gang. 

Og så er debatten jo også blevet en smule skævredet, når Mærsk nævnes som en kryptovaluta-usecase - det er så vidt jeg ved kun selve blockchain-teknologien der skal bruges uden der bliver knyttet en kryptovaluta på. Det samme gør sig gældende for den australske børs der også benytter blockchain uden kryptovalutaen. Edit:Og lidt sjovt at det er lykkedes en bruger at få drejet det hele hen på blockchain, når det oprindeligt handlede om hvad nytte krypto egentligt kan gøre. Men det er så klassisk som det blive.

Jeg er yderst skeptisk overfor krypto, men har aldrig påstået jeg er inde i krypto teknologien, så vil afstå fra at identificere pro og cons ved krypto.Du og et par stykker her i tråden er til gengæld varme fortalere for krypto og mener det er fremtiden. Os dumrianer spørger derfor jer eksperter - hvad fa... er egentlig fordelen ved krypto?Indtil videre har jeg kun hørt, at man kan foretag transaktioner uden mellemmand, eksempelvis optage realkreditlån uden en mellemmand, der kan foretage kreditvurdering af personen der vil låne, vurdering af ejendommen etc. Dette betyder naturligvis, at den der yder realkreditlånet løber en væsentlig større risiko og deraf skal have en væsentlig større rente for af afdække den øgede risiko (minder lidt om kviklån-konceptet). Tror de fleste vil foretrække en mellemmand for at nedbringe forrentningen af deres realkreditlån.Er ganske sikker på, at du vil pille ovenstående i småstykker og orker ikke en længere diskussion med dig, så bare spar dig ulejligheden.Jeg føler mig rimelig sikker på, at størsteparten der har læst denne og lignende diskussioner om krypto stadig ikke har set lyset, men vi er åbenbart for dumme til at forstå jeres simple eksempler på, hvor krypto rent faktisk er et positivt alternativ, der vil revolutionere fremtidens økonomiske transaktioner.

dankjar skrev:Som jeg skrev tidligere i tråden sidder I efterhånden bare i 2 skyttegrave og spytter på hinanden, så derfor deltager jeg ikke i debatten, men dit indlæg var så lattervækkende at jeg ikke kun dy mig for at kommentere det ironiske i, at netop du opfordrer til at holde en mere sober tone :-)Jeg kan da godt komme med et lille indspark i debatten.Der bliver ofte efterspurgt usecases til krypto og jeg har som rickrick endnu ikke hørt et godt eksempel. Nedenstående er en opsummering af jeres dialog om dette spørgsmål, hvor jeg har fjernet alt det uvæsentlige for dette emne:hostrup, du fokuserer altså udelukkende på, at man ved krypto kan udelukke 3party, men ignorerer at eksempelvis et realkreditlån via krypto muligvis er uden 3party, men til gengæld på alle andre parametre er en dårlig idé.Som et yderst pjattet eksempel på hvordan men kan udelade 3party ved et lån, så kan man jo bare optage lånet direkte hos nogle rockere - hermed har man elimineret 3party, men renten er enorm og konsekvensen ved manglende betaling er markant mere ubehagelig.Kort sagt efterlyses der stadig reelle gode usecases på krypto???

Du lægger selv ud efter at "gå efter manden"  Nej du påpegede ikke blot hvad musk sagde.

 Nu har jeg hørt El Salvador nævnt flere gange. Men bare fordi man indfører noget er det ikke ensbetydende med det virker. Er der noget der peger i den retning? Der er en frygt for. at El Salvador tværtimod kan blive omdannet til en forbryderstat. Præsidenten er jo lidt speciel - der er lavet en god Genstart om ham. 

Det er jo helt tydeligt dig der bringer niveauet ned på børnehaveplan - men du nægter at erkende det.Når du besøger bitcoin-hæveautomaten, skal du først tjekke, om din digitale tegnebog er godt forberedt eller ej, så skal du vælge muligheden Køb bitcoins. Det er elementært.

… men er det forstået ret, at de giver 85% årlig rente? I så fald, hvad er de forskellige risici?

 Gad vide hvornår mining skeptikere bliver i stand til at sætte ting i relief, og samtidig indse at elproduktion skaber forurening, ikke forbrug.

https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/why-is-crypto-down-today/

Redigeret af dankjar d. 10-05-2022 14:55

Redigeret af hostrup d. 12-01-2022 20:39

Hvad er skattereglerne af tokens med samme værdi som fx fra ETH til bETH? (når du swapper en token ses det som et salg, så hvis jeg køber ETH til 2.000 og sælger til bETH i 3700, skal jeg så betale skat her?)

Hvis en transaktion skulle koste 100 USD, skulle der godt nok frigives mange BTC til miners, for at regnestykket skulle gå op og det ikke skulle være en massiv underskudsforretning efter strøm, indkøb af hardware, leje af lokaler. 

Mus

moktar skrev:Så - som totalt blank cryptodreng - skal jeg overbevises om, at når der bruges en masse energi på at "producere" noget, som slet ikke er produkt eller en service, som "nogen" efterspørger, så er det godt? Og det vil de fattige landes borgere gerne have, fordi de bare ELSKER mulighederne med crypto, så er de da ligeglade med, om energipriserne er høje, om den grønne strøm bruges på at mine og om det egentlig lige så fint betaler sig at brænde kul af og mine? Og det kan ligefrem REDDE os? Jeg er ikke heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt overbevist.

Og: "P.S. Jeg ser ingen grund til at prøve at sammenligne aktiver med en reel indre værdi med et rendyrket spekulations element som krypto. Forsøg på at drage paralleller mellem det er ... tja totalt ligegyldigt."

Redigeret af soga d. 19-01-2022 08:28

Senest opdateret den August 25, 2022

 Jeg tror du har ret i at reguleringen i kina bliver hård.I usa tvivler jeg på den bliver særlig hård - Gary Gensler er formand for SEC, og har tidligere undervist i blockchain og crypto på MIT (optaget og lagt på youtube - fremragende), og i hans "regeringstid" er linien blevet løsere og løsere overfor crypto.EU lægger sig nok et sted i midten - til den stramme side da hensynet til skatteprovenue er stort.Men Crypto kan ikke rigtig stoppes - det er en teknologi, og en hård regulering kan være en farlig vej at gå 

 Nej.Det kræver det ikke, du fejlfortolket betingelserne.men ja det er et lån på 50% af værdien af den stillede sikkerhed. Lige for klarhedens skyld så er skillevejen for mig at det kan få et stort folkeligt gennembrud - i første omgang i Ukraine og Rusland, men mon ikke det kan brede sig derfra.

Den her blåstempling du tror kommer, er uendelig langt væk. Den finansielle sektor er på bagkanten af subprime krisen blevet hårdere og hårdere reguleret. Jeg tror slet ikke du kan forestille dig mængden af regulering der er kommet over de sidste 10-12 år. Det er fuldstændig utopi, at tro på, at man pludselig vil vende 180 grader og gå i den stik modsatte retning og basere den finansielle sektor på et kæmpe ureguleret marked. Det kommer ikke til at ske! 

Når du er i gang med identifikationsprocessen, skal du udfylde mængden af ​​bitcoin, du er villig til at købe. Det afhænger af det beløb, din lomme tillader dig, men maskinen vil ikke tillade et beløb, der er lavere end minimumsbeløbet.

Hvad er Bitcoin 360 Ai?

Mon ikke bare du fejlopfatter "reel" med "det jeg mener har værdi"  ?

dankjar skrev:

 Begge dele burde vel forbydes  

 Hvis du fjerner “x” og skriver hvad beløbet er, så er det meget nemmere at forholde sig til, og have en mening om.... Stor forskel på om “x” er 10kr eller 100.000kr!

CryptoLocker blev også spredt ved brug af Gameover ZeuS’ trojanske hest og bot-netværk. Når malwaren først er startet installerer den sig selv i mappen med brugerprofilen og tilføjer en krypteringsnøgle til registreringsdatabasen, som bevirker at den køres ved opstart. CryptoLocker forsøger så at kontakte én blandt flere specificerede kommando- og kontrolservere. Når det éngang er opnået genererer serveren et 2048-bit RSA nøglepar og sender den offentlige nøgle tilbage til den inficerede computer. Serveren kan være en lokal proxy og virke gennem andre, som ofte bliver omdirigeret i andre lande for at gøre sporing af mere besværlig.

Solgt dem alle i 0.04x

Redigeret af prangstar d. 12-01-2022 22:45så brugte lige 21 usd ekstra.

Many cryptocurrency investors have argued that Bitcoin is a new version of gold for the digital era, a potential flight-to-safety investment and hedge against inflation. But price action in cryptocurrencies suggests the market doesn’t seem to see these highly volatile assets as reliable stores of value during periods of economic uncertainty.

Trin 2: Foretag din første indbetaling

Som jeg ser det, er det største problem med stablecoins at der er tvivl om backing.Det kan muligvis løses med stablecoins som UST og MIM, der i stedet for at være centraliserede stablecoins er algoritmiske stablecoins og backed af deres respektive protokoller Luna og Spell.

Coindesk

#86 / @mathias1To billige crypto-lån: https://app.anchorprotocol.com/borrow & https://mirrorprotocol.app/#/borrow på Luna netværket- og et 3. på ETH/Avax/FTM/BSC/Matic/aETH https://abracadabra.money/stand (jeg tror at du skal være connected til blockchain for at se lånevilkår her)At man ikke kan tage et anonymt lån hvor lånet overstiger din sikkerhed på en protokol er vel logik for burhøns. At man ikke kan kalde det et lån fordi at det er et collaterized lån, det ved jeg ikke om du har helt ret i? Men for at være ærlig synes jeg også det er en meget mærkelig diskussion. At man kan låne med sikkerhed stillet i ETH/BTC/Luna og aktier såsom FANG aktierne på Mirror protokollen synes jeg er smart, hvis man ser som investor at afkast er større således end at sælge sin oprindelige investering.

 Hvad mener du ?Er fakta for svært at forholde dig til ?Eller er det min bemærkning vedr 3kop spillet ?

Hvor hurtigt kan jeg tjene penge på Bitcoin 360 AI?

45

Redigeret af soga d. 12-01-2022 21:56 Du må gerne uddybe hvad der menes med at miningen i højere grad er grøn, så.

Ad 2) Enig i, at krypto giver mulighed for at foretage transaktioner mellem 2 parter uden mellemled. Dette forudsætter dog at man kaster sig ud i krypto-universet og jeg betaler altså ikke noget videre for at banken er mellemmand når jeg overføre til andre eller betaler regninger. Sender jeg penge til udlandet koster det naturligvis en smule, men stadig peanuts som ikke ligefrem råber på behov for en revolution af vores økonomiske transaktioner.

 Henvisning til billigt crypto lån:www.crypto.com8% p.a.

Computer

Kundesupport

Den risikofri rente i markedet er lige nu et sted mellem minus 0,5% og 0% p.a.Hvad tænker du selv om risikoen ved at investere i noget, hvor du tilbydes 85% i rente p.a.? Synes vi alle skal gøre som el salvador og give folk gratis penge hvis de opretter en Wallet og så lave en platform så menig man bliver til kurs spekulant/day trader og kan give gas med at veksle frem og tilbage

For nu er vi efterhånden nået til tråd 7 - og der er stadig ingen, der har kunnet give et eksempel på et konkret problem - eller en mængde af problemer som eksisterende teknologi ikke kan løse, men krypto kan.

Efter et stykke tid, når transaktionen er gennemført, skal du klikke på knappen Afslut på ATM-skærmen. Efter at have klikket, er hele processen gjort i den sidste ventetid på en kvittering, hvilket er nødvendigt bevis på, at alle transaktioner er gennemsigtige, og du har digitale mønter i din digitale tegnebog.Så er vi lige pludselig ikke langt fra det nuværende system omkring realkreditlån. Jeg håber dog ikke at der ved krypto-baserede realkreditlån vil være de samme mekanismer som du beskriver i dit svar til rickrick:     Hvis LTV rammer 60%, begynder protokollen automatisk at likvidere dit collateralHvis mit hus med et almindeligt 30 årigt fastforrentet realkreditlån faldet ekstremt meget så har det ikke nogen indflydelse på mit realkreditlån - vil det samme gøre sig gældende for et krypto-baseret realkreditlån eller skal man enten stille yderligere sikkerhed eller sælge mursten?

Fokus: Det er umuligt for Bitcoin 360 AI at kede sig eller blive slidt op. Dine handelsmål sættes altid først af handelsværktøjet, som er laser-fokuseret. For at sikre, at Bitcoin 360 AI-robotten fortsætter på kursen, behøver du ikke at investere meget tid i din konto. Handelsværktøjet leder altid efter nye muligheder for at øge din økonomiske værdi.

Det kunne dog være spændende at høre fra de mere krypto-positive PN'ere hvad en bitcoin transaktion så koster i strømforbrug? 

💰 Tilbagetrækningsgebyr

Tilmeld nyhedsbrev

Minimumsmidler, der kræves

$250

Det er præcis sandheden om din tankemåde.

Hvis du mener det, er det tydeligt hvorfor du har den opfattelse af min kommunikation. Men måske du så skulle tænke den igennem igen.

Hvis man ikke er i DeFi er man missing out. Og hvis man er i DeFi, men ikke bruger protokollerne hensigtsmæssigt ifht. ens tokens, er man især missing out.

- Stable coins har præcis det samme problem som andre krypto's. Det er et ureguleret marked og der er ingen garanti for, at de er backed af USD eller andre aktiver. Det er blandt andet derfor, at der har været en kæmpe sag omkring Tether.

Og samme fastfrysning kunne de have undgået hvis de ejede guld, kontanter, våben, US bearer bonds etc etcForskellen er at på blockchainen efterlades digitale fodspor, så det er ikke rigtig velegnet til at undgå fastfrysning med målet om efterfølgende at have aktiv der kan bruges risiko frit.

Bitcoin Cash (BTC)

hostrup skrev: "Grønne indpakning" - Så viser du ikke forstår hvad jeg skriver.Nej bitcoin er ikke en fysisk ting - Er du på et mentalt niveau, hvor kun fysiske ting betyder noget ?Forkaste alle artikler om at bitcoin er strømforbrugende er der vist ingen der gør - men beskriver mekanismerne. Du er tydeligvis bare ikke i stand til at forstå dem. Jeg skriver ikke - men det er du for dum til at forstå - at bitcoin løser alle VE's problemer - dertil er problemerne alt for store. "Afbøde" - kan du forstå det ord ? Jeg tilfører lidt info til dit link, og du finder problemer.Børnehave

Grayscale Ethereum

soga skrev:Det skal så længe du mener teknologien er “next level”, det nye internet eller hvad du ellers bruger af billeder.

rickrick skrev:Det virker ikke helt som om du fik læst BK's post #203 ... bare fra #217 til #233

Sealand skrev:Hostrup. Din måde at tiltale andre mennesker på, tåler ingen sammenligning. Det er virkelig belastende at følge en debat, og så læse at hver gang du skriver et indlæg, så skal der lige følge en sviner med. Det er både primitivt og infantilt.

For mange mennesker er det faktum, at Bitcoin 360 AI er så let at bruge, en af ​​de mest bemærkelsesværdige funktioner. Dette kan give fordele for både begyndere inden for krypto og mere erfarne handlende, da det giver brugerne mulighed for at fokusere på de vigtigere ting – som at foretage de rigtige investeringer. 

Nøgleforskel: Atommasse er simpelthen massen af ​​en bestemt isotop eller den kombinerede masse af atomets protoner, neutroner og elektroner. Atometallet er antallet af protoner, der findes i en kerne af et element. Lad os se det, kemi er forvirrende, de forskellige elementer, atomnumre, bindinger, masse, vægt, atomer osv. Alle

Log på

Alle test

BUSD-TRUNK 85% pt. (TRUNK er en stablecoin)

Ja det er squ rødt for tiden… men så er der bare mere på tilbud :) 

Biden og co. har allerede bedt Kongressen om regulering af stablecoins og Powell langede også ud efter dem i december. Så det kan godt være linjen bliver løsnet mht. en del af kryptomarkedet, men jeg tror EU, USA og Kina vil slå så hårdt ned på stablecoins, at det får svært ved at overleve i nuværende form på trods af, at jeg giver dig ret i at teknologi er svær at stoppe, når toget kører.  

 Lovgivning !

 OG din fremførsel af whataboutisme, viser jo bare at du finder ethvert argument gangbart.

Og på samme måde kunne man lave en anekdote om at en nationalbankers bankboks, låse, sikkerhedssystemer og opbygning af guldreserver- Er det sidste lag af sikkerhed vigtigt ? prangstar skrev:Åbenbart var Elon Musk helt på månen, da han påpegede at mining forbrugte for meget sort energi. Godt at pn-orakler lige kan sætte ham på plads.

Brugbarheden af guld er til stede - mængden der bruges er absolut minimal i forhold til mængden der bruges til værdi opbevaring 

soga skrev:

For at vi skal nå til nogenlunde enighed kræver det at vi først arbejder ud fra noglelunde samme overbevisninger, men det kommer ikke til at ske - før om lang tid. Du mener at der er nul usecase for crypto-projekter, uden at synderligt meget til hvad der er af projekter, cashflow er ikke eksisterende fordi at det cashflow bliver udbetalt i “shitcoins” eller lad os os kalde dem “overpowered nice crypto coins” som de sidste 5 år har taget FIAT på inderbanen. Da de modsat FIAT, har en usecase og værdi og folk investere i dem. Eller stablecoins, som er 1:1 til USD og du kan realisere når du har lyst (ligesom med de andre coins, medmindre de er locked som vel gælder i 5% af tilfældene og du kan læse på deres website).Fordi at crypto og især DeFi er komplekst for den individuelle, gør det det ikke et mindre dårlig produkt. Tænk, at lave et selvkørende projekt hvor brugere skal inteagerer i advancerede finansielle markeder uden en mellemmand til at verificere overførslerne - det kræver et avanceret stykke kode. Ligesom softwaren bag Tesla biler er super avanceret, og vi almindelige mennesker ikke forstår det, bliver det ikke til et dårligt produkt. (In before du får dit indlæg til at handle om selvkørenes biler vs crypto usecase, som vi vidst alle godt sammen kan se er langt større pt.)DeFi er nyt, og ikke mange mennesker har sat sig ind i det. Men jeg holder stadig fast i ovenstående, med at det handler om at identificere de enkelte risicis, og så er det kæmpe +EV. Når DeFi bliver mere udbredt, i takt med at protokollerne bliver bedre men primært en blåstempling i forskellige lande, så kommer vi til at se de første usecases for det, for folk som ikke har lyst til at interagere fysisk med blockchainen. Fordelene/afkastet bliver nok reduceret gevaldigt, men med en retsikkerhed/forsikring som vi kender det i vores nuværende produkter.

Digital Asset News   

dankjar skrev:

 Din tankemåde er den samme som førte til Nazisme:Mange siger jøder er årsag til problemerne - så må der være noget om det.

Ja okay, sorry jeg skød din grønne indpakning en anelse ned. pantherdk skrev:Har du overhovedet læst nogle af de indlæg her i tråden ?Crypto Mining producerer 2 ting når vi taler BTC.- Nye BTC- Transaktioner på netværketAt du så skriver det ikke er et produkt eller service ?Er du lige landet fra månen eller hvad ?Produktet er nye BTC, Servicen er transaktions clearingerne"nogen" Her taler vi om store børsnoterede Selskaber, Nationale stater, alm. borgere osv.Man mener der er +300.000.000 Crypto users worldwide, altså ikke bare wallets men UsersDer er mindre end 10.000.000 Rene batteri drevet Elbiler i verden lige pt. hvis du mener 300.000.000 er "nogen" hvad kan vi så sige om Elbiler, at det ikke er værd at kigge på eller hvad ?

hmm der er også noget med en 12cifret "privat key" sådan en husker jeg at have skrevet ned da jeg boede i min ungkarle hybel, kunne den mon stadig eksisterer??? Hjernen skal vist lægges i blød (ikke i 😜)Jeg er sikker på jeg har haft købt nu, but where to look 🤔mere edit, det kan ikke være den gamle wannadoo konto, den lukke i 06 bitcoin kom et par år efter. Afventer stadig om Blockchain svarer på en af mine andre mails.jeg må vist igang med at trawle wallet sider igennem, hvordan finder jeg ud af hvem der var fra starten? Gerne indspark fra andre der handlede i starten om hvor de gjorde de dengang..Du skriver: Desuden synes jeg at du ofte glemmer, at vi er meget heldige at bo i Danmark, et top 1% land, hvor de finansielle markeder fungerer godt og vi desuden er verdensmestre i tillid.Kommentar: Jeg er enig i den sidste del, men ikke den første, det glemmer jeg nemlig ikke! Og jeg er for så vidt enig i, at i bund korrupte lande, der kunne krypto (måske) være et bedre alternativ end det eksisterende. Men i forhold til den finansielle infrastruktur som vi har i Danmark - der mener jeg ikke krypto er et alternativ, det er simpelthen en væsentlig dårligere løsning.

Kryptovalutaer du kan handle med

soga skrev:

Guderne skal vide, at jeg håber du får ret ... jeg tror desværre vi har tabt kapløbet, da individet ikke vil opgive "nok" på vegne af menneskeheden. Jeg tror vores uundgåeligt voksende forbrug og den alt for lave hastighed, hvormed vi omstiller os kommer til at igangsætte nogle irreversibele processer som mine børn og børnebørn kommer til at betale prisen for.Derail: Jeg synes ofte jeg hører A-kraft argumentet - og jeg er ikke hverken modstander eller tilhænger. Men har du en artikel eller noget data på, hvor "grønt" det egentlig er, og her tænker jeg på hele vejen fra, at få bygget værket, X antal år i drift, nedtagning og bortskaffelse af affald.

Anbefalelsesværdig video fra Sheldon Evans omhandlede DeFi og strategier til passiv indkomst derfra hvis man vil have en nybagt opstartsguide til DeFi, emner; stablecoin returns, staking og liquidity pairs.

Jeg er ikke klogere end andre, men jeg har brugt de sidste par år om at sætte mig ind i DeFi og eksperimentere med det, så det ved jeg lidt om, omend jeg lærer noget nyt på ugentlig basis.

hostrup skrev:

Det er fint nok, at I siger "det kan sagtens lade sig gøre". Men er der så en af jer, der gider løfte sløret, hvordan det rent teknisk kan lade sig gøre under et decentralt netværk? Enten via noget litteratur/link eller ved en udførlig forklaring.Her tænker jeg specielt på følgende situationer, som typisk håndteres i løbet af sekunder/minutter:- Blackliste en specifik konto (et eksempel kunne være hvis PET finder risiko for terror, eller ved begrundet mistanke om svindel)- Suspendering af handler med én specifik aktie (kunne være i tilfælde af mistanke om collusion/manipulation)

Problemet med den rapport er at den blander forbruget sammen hvor man har både transaktioner og mining af Coins blandet sammen.Når BTC først er udstedt så det store arbejde løst og man har ikke behov for samme mængde strøm som man har idag.

TJEN BARE PENGE

hostrup skrev:

Altså:" btc på nuværende tidspunkt ikke kan betragtes som SoV." konkluderet udfra en tilfældig periode er ligesom at konkludere at eks 0 er et godt nummer på rouletten baseret på en tilfældig foregående periode.Du forveksler i allerhøjeste grad SOV med stabil pris målt i FIAT

Det benytter du så til at komme med et lige så pjattet eksempel, at det da må være bedre at låne i krypto-verdenen uden mellemmand, end at låne i den virkelige verden uden risiko for afklippede fingre.  hostrup skrev:

 Det var faktisk ventet i krypto land, celcius har altid været et tvivlsomt project.Man kan prøve at google deres portofølge manager hun er 24 år hedder jessica.og hvis man lige google episode 349 samtidig så det sgu noget af et karriereskift.men ja der godt nok blodbad i krypto idag. Men det erder jo også på aktiemarkedet

 "men til gengæld på alle andre parametre er en dårlig idé."Skrevet af en der ikke tror på teknologien.Kan du ikke - når du så konsekvent mener det på alle andre måde er dårligt - venligst dokumentere hvad der er dårligt, og hvorfor.Det er jo kun dårligt i dine subjektive øjneUsecases på crypto:Jeg giver det igen:Transaktioner uden mellemmandTinglysning på blockchainrealkreditlån på blockchaini dit eksempel med whataboutisme, er det jo tydeligt, at person 1 har dårlig moral og etik - ligesom kritikere af andres gøremål. - Dig.

Det er meget essensielt i crypto-verdenen. Det er svært at få alle tre ting, og projekter designer derfor efter dette dilemma, alt efter hvad de skal bruges til. Bitcoin er dyrt at overføre med og transaktioner per sekund er “lavt”, men også den mest decentralisererede  crypto der findes. Hvilket er godt, hvis man går ind for decentralisering. Det medhjælper også korruption på netværket, og sikre overlevelsen af dette. Som f.eks. da Kina lukkede alt bitcoin-mining. Den uundgåelige konsekvens af dette, og det proof og work medfører er strømbrug. Men tilgengæld forsvinder mellemmanden, og deraf sikring af transaktioner. Samtidig begynder flere lande med grøn energi at lave favorable forhold for miners. Eller blot blåstempler det.

soga skrev:

For at bringe det hen på et niveau hvor det er forståeligt:

Når jeg skriver i tråden er det bestemt ikke som "krypto ekspert" for det er jeg ikke, langt fra faktisk. Jeg skriver typisk ud fra et finansielt-regulering-makroøkonomisk perspektiv. Det gør jeg fordi jeg synes folk der begraver sig i krypto-teknologi ofte mangler et helikopter perspektiv i forhold til konsekvensen af løsningerne, hvis de blev indført "main stream".

dankjar skrev:

Men skal vi gå i den retning, så skal det give mening for den gennemsnitlige forbruger. Jeg gætter på han er pænt tilfreds med eksisterende centrale løsninger. NemID der er integreret til Lægevejen, E-Boks. Bank osv., MobilPay hvor man nemt og sikkert kan overføre penge. Betalingskort, Nets, Betalingsservice.

pantherdk skrev:Så alt hvad der ikke er en fysisk ting har ingen værdi ?WebsiderBankvirksomhederFilm produktionosv.Transaktionerne kan erstattet eller leve i fælleskab med det eksisterende system, og der opnår en del ekstra ting da åbenheden om transaktionerne er til stede.Hvis vi ser på det samlede forbrug mining og transaktions clearing samlet på BTC ja så er det højt.Men man bliver nød til at se på det som 2 forskellige ting det nemlig er.Skabelse af nye BTC og Transaktionerne der køre inden i systemet.At der bliver brugt meget energi lige pt. på BTC JA, er det et problem ? Ikke i min optik, problemet findes nærmer i at verden ikke løser det energiproblem der faktisk er ret let at løse.Jeg er ikke enig med hostrup I at Bitcoin er løsningen på at udnytte en større grad af vindenergi, vindenergi er i forvejen et stupidt håbløst projekt på det plan man har det i idag og der findes bedre alternativer.Ingen tvivl om at BTC mining sikkert kan tage en del energi som bare ville blive tabt i systemet eller ikke produceret (nedlukkede møller når der ikke er behov)Men har svært ved at se hvordan det skal gå op i en større enhedMan er et bredt spektum af brugere.Men at negligere at der faktisk er 300.000.000 users inden i crypto synes jeg godt nok er en bedrift, som hostrup har nævnt før så stiger udbredelsen af brugere i crypto hurtigere end den skete inden for brugere af internettet (internettet var også lang tid om at slå igennem)Prøv bare at se hele NFT og Gaming delen (Spil) inden for crypto, det er jo også users.

soga skrev:

pantherdk skrev:

Ingen omkostninger

moktar skrev:Så - som totalt blank cryptodreng - skal jeg overbevises om, at når der bruges en masse energi på at "producere" noget, som slet ikke er produkt eller en service, som "nogen" efterspørger, så er det godt? Og det vil de fattige landes borgere gerne have, fordi de bare ELSKER mulighederne med crypto, så er de da ligeglade med, om energipriserne er høje, om den grønne strøm bruges på at mine og om det egentlig lige så fint betaler sig at brænde kul af og mine? Og det kan ligefrem REDDE os? Jeg er ikke heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt overbevist.

Redigeret af hostrup d. 09-05-2022 16:05

Sikkerhedsalarm

1) Det kan løse nogle problemer i U-lande uden velfungerende banksektor 2) Der kan foretages transaktioner uden mellemmand3) Der kan långives uden mellemmand4) Der kan gives realkreditlån uden mellemmandAd 1) Enig med dig - jeg kan da godt forestille mig, at der faktisk er nogle i uudviklede lande som kan have fordel af krypto - det vil ganske givet være med mange ulemper, men stadig bedre end det problematiske system der aktuelt er til rådighed i landet.

Tænker, at hvis du rammer den rigtige coin I crypto fra start, så tjener du flere % end en etableret aktie eller btc.

Tilmeld dig vores Bitcoin 360 AI-fællesskab I DAG!

GRATIS TILMELDING

 Du får det til at lyde som om det er all or nothing? Du kan da sagtens sælge noget, men ikke alt. 

Hvis det her show fortsætter tænker jeg 7k-10k Mere sandsynligt, at jeg af moralske grunde holder mig helt ude af det her “krypto-spild-af-energi-cirkus”. Penge er ikke alt.  

Genkøbte så for 500 usd i 0.02x prangstar skrev:@RickrickGår du stadig ind i btc, når/hvis den rammer 15k? :)

BTC, BCH, ETH, LTC, BTG, ZEC, DASH, ETC mm.

rickrick skrev:@soga Krypto markedets flagskib "Bitcoin" er i realiteten fuldstændig forældet allerede. Og det samme gælder for krypto markedet som helhed hvis man måler på eksempelvis: Energi forbrug, hastighed, tilgængelighed og sikkerhed. Den digitale infrastruktur vi har i Danmark er vel 10-15 år mere modnet end den tilsvarende for krypto. At gå i "krypto-retningen" indenfor den finansielle verden ville reelt være som at gå 10 år eller mere bagud i tiden. 

 Baseret på fakta disser jeg :-)

  Så blev niveauet for lavt til mig.

 Meritter? Går ud fra du mener remitter... - Overførsler til LIC og MICs er diskuteret til hudløshed tidligere i trådene. Lån i crypto har ét eneste formål pt. - spekulation. Hvad vil du ellers bruge dem til, sådan som de er skruet sammen pt.?

"Som et yderst pjattet eksempel på hvordan men kan udelade 3party ved et lån, så kan man jo bare optage lånet direkte hos nogle rockere - hermed har man elimineret 3party, men renten er enorm og konsekvensen ved manglende betaling er markant mere ubehagelig."

Kan i withdraw via Binance? Jeg får at vide, at mit kort ikke er understøttet

gennemsnitkursen var 0.02x

Kan være han mente lillebro 😁

Jeg i mega tvivl, jeg gav ikke meget for mine , som i ingenting stort set, og sidder med dagens værdi og tænker, det har været en unægtelig god investering , ikke så god som for et år siden eller halv år siden.

Mads Møller skrev:

MM Crypto  

 *Skrevet fra Juniors iPhone, som han skifter hvert tredje år.

Der er flere kryptovalutaer at vælge imellem

Redaktørens Valg

 Tak for at dele en spændende artikel. Nåede helt ned i bunden, før jeg fandt ud af at den er 2,5 år gammel :)

hostrup skrev:Du formår stadig ikke at skille teknologi og regler.

 Jeg læste lige dette i dit andet indlæg:

Jeg ved ikke rigtig, hvorfor vi overhovedet snakker om det her :)

Nøglefunktioner i Bitcoin 360 AI

Karlbeerg skrev:

Og jeg finder din manglende forståelse af energidiskussionen forrykt, og fatter ikke nogen mennesker kan være så blinde, at de ikke kan se at det er miljømæssigt hensigtsmæssigt at have udbytte af lav værdi energi (billig el), og være underskudsgivende hvis der benyttes høj værdi energi (dyr el). Så en bitcoin er en fysisk ting, der produceres på linje med medicinsk udstyr, gødning, osv? Transaktionerne erstatter nogle tilsvarende dog med mindre strømforbrug? Vil du forkaste alle artikler om, at bitcoin er helt vildt energiforbrugende?

 Forkert. Bitcoin er cirka femdoblet siden 1. januar 2020. Kursen er $36.341 i dag og den var $7.200 den 1/1/2020.Ethereum, den vigtigste kryptovaluta, er cirka 18-doblet i kurs over den samme tidsperiode.

Hvem siger kreditforeningen ikke stadig kan være garant ?

soga skrev:

Crypto blev omtalt i millionærklubben for et par dage siden. Der kom en masse user cases. Blot til info

Som en del af aktionen var det hollandske sikkerhedsfirma Fox-IT i stand til at tilvejebringe databasen med private nøgler, som var blevet brugt af CryptoLocker. I august 2014 introducerede Fox-IT og søsterfirmaet FireEye en online service, som gør det muligt for inficerede brugere at generhverve deres private nøgle ved at uploade en prøvefil og derefter modtage et værktøj til dekryptering.

Krypto kalender 

Hvad er kravene for at begynde at handle krypto ved hjælp af Bitcoin 360 AI?

Jeg har svært ved at se hvad der er "misforstået" ved spørgsmålet - kan du evt. pege på hvad der er misforstået ved det?

Nej det er ikke noget man synes, det er faktuelt - og du er sandsynligvis den eneste der ikke kan se det.

 Det er din holdning.

Redigeret af Epix d. 12-05-2022 10:12

mathias1 skrev:

 Nej, renten er ikke status quo. Der er nu lagt i ovnen til tre rentestigninger i 2022 og tapering af QE i dobbelt tempo.Men godt at du har styr på hvad der påvirker crypto…….

 Grotesk, hvad så når jeg taber penge, kan de trækkes fra?

Jeg skriver præcis at vi skal sætte i perspektiv, forsvarer ikke crypto mining,.

 Hele smørren med cashflow, er under det antagelse af alle verdens crypto-projekter ingen værdi eller usecase har. Der er vi uenige, og som hostrup påpeger, nægter du konsekvent at overveje én eneste af de usecases der bliver repræsenteret, så at sige at vi er nået til tråd 7 uden nogle usecases, er vidst kun en virkelighed for dig.

Crypto og blokchain er en udvikling, og dit syn på tingene er lige så tåbeligt som mennesker der tidligere sagde "hvad kan internettet som vi ikke kan idag" - total visionsløst. Og i lige måde i forhold til den sidste del:Dit første svar til mig i denne tråd: "Kender du udtrykket - ikke kaste med sten når man selv bor i et glashus :-)"Dumt at pege fingre når 3 peger tilbage på en selv

rickrick skrev:

det er som altid helt fint at være uenige, men sproget skal ikke afholde nogle brugere fra at deltage i debatten 

 Hvilke conditions er du blevet tilbudt ?kan måske være behjælpelig.send en besked

Redigeret af Karlbeerg d. 10-12-2021 19:00

Intet krav om download

Undersøg mere om Crypto Trading

XSUPERBULLX skrev:

CryptoLocker viser så en meddelelse, som tilbyder at dekryptere den stjålne data, hvis en betaling (enten gennem Bitcoin, eller en forudbetalt bankoverførsel) bliver foretaget inden for en fastsat deadline og truer ellers med at slette brugerens data, hvis deadline overskrides. Hvis deadline ikke imødekommes, tilbyder CryptoLocker pludselig at dekryptere data via en online service tilvejebragt af udviklerne bag til en betydelig højere pris i Bitcoin.

I forhold til din bemærkning om at crypto opfører sig som tect stocks på stereoider,og at det derfor ikke kan betragtes som SOV. Jeg er overbevist om at du er klogere, end at kigge på en tilfældig periode ?

Hvis du leder efter en bitcoin-hæveautomat at investere i, kan du søge i den på internettet og køre dertil. Hele processen er enkel, og der er intet behov for viden som matematik og naturvidenskab. Bare gå med strømmen ved at følge de få trin, der er angivet nedenfor.

3) Normale lån bliver vel også brugt til spekulation, gør det det, til en dårlig usecase? F.eks et SU lån kan bruges til at supplere relativ dårligere økonomi under uddannelse, eller det kan bruges spekulativt da renterne er så lave, og du gennemsnitsligt kan lave et langt højere afkast end den rente du betaler, eller kan bruges som depositum til lejlighed/bolig whatever. 

Er Bitcoin 360 Ai legitimt?

 "Får du ikke højere rente på bare at stake/låne de likvider ud som du i stedet bruger som sikkerhed for at låne stable-coins?"

Forestiller i jer også, at eksempelvis bil trafik bliver helt uden regler fordi vi skifter til ny teknik - elbiler ?Det virker mest af alt som om du leder efter en knage at hænge din hat på.

hostrup skrev:

Cryptomining, kan derfor afbøde VE's uhensigtsmæssigheder og øge profit af vindmøller og andre ustabile kilder.

soga skrev:

Saints skrev:

Hurtig og effektiv: Vi forstår nu, at algoritmens ydeevne kan blive påvirket af, hvor volatilt og tidsfølsomt kryptomarkedet er. Software som Bitcoin 360 AI-appen fungerer dog meget effektivt, og computeren kan gå ind og ud af kryptovalutamarkedet på mindre end et millisekund.

Til finansiering af din Bitcoin 360 Ai-konto kan du bruge ethvert kreditkort eller betalingskort, pengeoverførsler, bankoverførsler og endda alle elektroniske tegnebøger. Du kan også trække din Bitcoin 360 Ai-konto inden for 24 timer.

Redigeret af rickrick d. 10-01-2022 08:00 Xnuu skrev:

 Nej. Men den vil naturligt have størst mulighed for at blive clearet der i verden hvor enegipriserne er lavest - idet bitcoinmining vil være lukket ned i de dele af verden hvor det genererer negativt dækningsbidrag.Ja det er tydeligt at det er første gang du har hørt om det - for du debatterer uden overhovedet at sætte dig ind i tingene.Der er set flere eksempler på at energiselskaber og minere samarbejder, og der er steder hvor det indgår i den offentlige energiplanlægning og opvarmningsstrategi. - Der er således også set samarbejder mellem minere og distrikter i USA.Det er helt helt almindelige markedsmekanismer der foregår, men det er tydeligt at det kommer udenfor din forståelsesevne når det bliver virtuelt.Mining kan foregår hvor som helst i verden og vil naturligvis være mest profitabelt der hvor energiprisen er lavest - så derfor vil det helt naturligt have en positiv effekt på udsvingene i elpriser.

Jeg ved ikke rigtig, hvorfor vi overhovedet snakker om det her :)

--- A ejer i 2013 én BTC, som han sælger til B for 100 kroner

Fortjenstmargener for bitcoin-minearbejdere har lidt frygteligt på bjørnemarkedet. Med BTC’s prisfald så tæt på produktionsværdierne, har minearbejdere haft svært ved at tjene penge på deres aktiviteter, og den forventede tilpasning af minedriftsproblemer truer deres marginer endnu mere.

Funktionerne i platformens algoritmer

hostrup skrev:

En usecase som du kan tænke over er selskabers aktiebøger på Blockchain.

Er Bitcoin 360 AI Trading App tilgængelig for alle handlende?

 1) Får du ikke højere rente på bare at stake/låne de likvider ud som du i stedet bruger som sikkerhed for at låne stable-coins? Koster det ikke mere at låne dem end du får i renter? 2) Så skattetænkning fordi du skal beskattes hvis du sælger dine coins, men ikke hvid du sælger nogle du har lånt, eller hur? 3) Det er primært det jeg har set dem blive brugt til, altså spekulation. 4) Hvordan adskiller det sig fra 3, udover du har sat en tidsramme på? 

 Med 85 % årlig rente, komme ekstrem høj risici.

Nem og sikker udbetaling

og så røg bunden ud af den.

Indtil videre har jeg kun hørt, at man kan foretag transaktioner uden mellemmand.

 Men nu vi er ved det topic. Hvilke andre store crypto tokens/virksomheder er der så snak om er af tvivlsom karakter på rygtemøllen? Jeg har ikke crypto, og følger heller ikke rigtigt med, men kunne da være spændende at høre hvad de næste ting der måske kollapser er. 

 Grotesk, hvad så når jeg taber penge, kan de trækkes fra?

 De 8% er betinget af du har låst $40.000 hos dem, og derudover stiller 200% af lånet som sikkerhed i crypto likvider. Så mit indlæg ovenover var for optimistisk oft  betingelserne kan jeg se.

 Komisk du kommentere på dette, når du har nul idé om crypto rent fundamentalistisk. 

prangstar skrev:Åbenbart var Elon Musk helt på månen, da han påpegede at mining forbrugte for meget sort energi. Godt at pn-orakler lige kan sætte ham på plads.  Primitivt lavt niveau

Jeg.synes det var en super god podcast - specielt som skeptiker, tak for link!

soga skrev:

Begynd med at foretage et lille indskud.

Tid til næste halving  

I forhold til din bemærkning om at crypto opfører sig som tect stocks på stereoider,og at det derfor ikke kan betragtes som SOV. Jeg er overbevist om at du er klogere, end at kigge på en tilfældig periode ?Korelationen er beskrevet en række gange - ikke kun under de nuværende svings.Og så er vi grundlæggende dybt uenige om en række andre punkter. Her kan kun tiden sige hvem der har ret. 

I øvrigt ret betagende med den dobbeltmoral der ligger i - på et rent virtuelt medie - omhandlende et "kulsort" nulsumspil - at agere "kulsort" ved at deltage i debat.

Udbetalingsgebyr

Men konklusionen om at crypto står ved en skillevej er din, ingen andens.

4) Jeg vil ikke udtale mig om realkreditlån og crypto, det ved jeg ikke meget om. De 60% er på anchor, andre steder er det måske 85%. Det er igen, ikke fordi at collateral lån er bedre end andre lån, men blot at collateral lån i crypto form kan tilbyde noget som nuværende lån ikke kan, svjv.

 Jeg har aldrig oplevet at skulle afregne i Rolexure når jeg handler.

Husk at det er okay at andre har en mening der er anderledes end dig. Årsagen til at mange ikke gider svare i trådene mere er den konstante tilsvining lige så snart folk har en anden mening end dig.Jeg fatter ikke I kan gå så meget amok over at debattere på internettet. Det er sgu underligt.

 Let at hæve penge

https://ycharts.com/indicators/bitcoin_average_transaction_fee

i dit eksempel med whataboutisme, er det jo tydeligt, at person 1 har dårlig moral og etik - ligesom kritikere af andres gøremål. - Dig.

Lige for at blive lidt saglige igen;Er der nogen informationer om hvor stor andel af BTC der blev/bliver brugt til kriminelle foretagner? Kan godt være man ikke tror på BTC som problemløser på lang sigt etc, men hvis man havde forudset at kriminelle kunne få deres egen valuta, så havde jeg været massivt inde fra starten af.

Fordele

Du kan lave en portfolio på coinmarketcap. Du skal dog selv indtaste købs pris og antal.Her har jeg lavet en med bitcoin købt til $45000

 Hvorfor mener du man skal passe på Concordiums, udover deres token pris er faldet kontinuerligt? Shiba er jo bare en meme coin, og folk der smider penge efter Luna efter USTs kollaps er vidst selv skyld i de taber deres penge...

Hvad er Bitcoin 360 Ai?

Det virker ikke helt som om du fik læst BK's post #203 ... bare fra #217 til #233hostrup skrev:

Asset 1_4x.png

bitcoin360 til rådighed

More actions